GRC

HighBond van Diligent

HIGHBOND

HighBond, voorheen ACL GRC, is opgebouwd uit verschillende modules (Bonds), die ieder een deel van de organizational governance bestrijken. Gezamenlijk vormen deze Bonds het HighBond software platform. 

HighBond is een gebruiksvriendelijke all-in-one oplossing die audit, risicomanagement, compliance en internal control samenbrengt. Het platform draait volledig in de cloud en is daarmee toekomstbestendig en eenvoudig in gebruik te nemen.

Weten of HighBond voor jou de juiste oplossing is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en stel jouw vragen aan één van onze HighBond experts!

  • Gebouwd door industrie-experts voor een betere manier van werken

  • End-to-end platform

  • Volledig in de cloud

  • Intuïtief en toegankelijk

  • Beschikbaar als app voor iOs en Android toestellen

HighBond launchpad

HET HighBond platform

HighBond is het end-to-end platform, ontworpen door experts, met het oog op sterke beveiliging, risicobeheer, compliance en het creëren van zekerheid. HighBond stroomlijnt de samenwerking binnen organisaties, automatiseert repetitieve taken en levert best practices. Allemaal mogelijk gemaakt door ACL Robotics en Rsam-technologie.

Een intuïtief en toegankelijk platform met:

  • Dynamische, geautomatiseerde workflows
  • Consolidatie van gegevens
  • Domeinexpertise en -begeleiding
  • Global scale
  • Een ongeëvenaarde customer community

BONDS OVERVIEW

HighBond van Diligent (voorheen Galvanize) is opgebouwd uit verschillende modules (Bonds), die ieder een deel van de organizational governance bestrijken. Gezamenlijk vormen deze Bonds het collectieve HighBond software platform.

Op onze website kan je terecht voor meer informatie over de volgende Bonds: 

Klik hier voor meer informatie over de andere Bonds van het HighBond platform op de website van Diligent (voorheen Galvanize).

HighBond platform coney bonds v202106
Galvanize is now Diligent

WAAROM KIEZEN VOOR HIGHBOND?

stap 1

Real-time assurance, biedt dagelijks inzicht, zekerheid en vertrouwen voor het management, directie en toezichthouders

stap 2

Real-time rapportages om betere beslissingen te kunnen nemen, op basis van data afkomstig uit ieder mogelijke bron of applicatie

stap 3

Dynamische workflows om duidelijkheid te geven over de verantwoording en geconsolideerde inhoud om vertrouwen te geven over de volledigheid van de dekking

step4-logo

Beperkt de kosten voor het beheer van risico's en naleving van de voorschriften middels o.a. efficiënte samenwerking en het automatiseren van repetitieve taken

step5-logo

Verbind en deel ideeën via het online gebruikersforum. Sluit je aan bij een lokale gebruikersgroep of volg trainingen om jouw vaardigheden te vergroten

Scroll naar top