Upcoming webinars 2022

UPCOMING WEBINARS 2022

 

>> Dinsdag 18 januari: Slim beheersen van IT-risico’s

Op dinsdag 18 januari* van 14:00 tot 15:00 uur verzorgen wij de webinar ‘Slim beheersen van IT-risico’s’Als je slim je IT-risico’s wilt managen, moet je eerst weten welke IT jij hebt. Denk aan servers, laptops, software, mobiele telefoons etc. Hoe kun je de bijbehorende risico’s beheersen? Welke controls dienen hiervoor te worden uitgevoerd? Tijdens deze webinar vertellen we meer over onze visie op het beheersen van IT-risico’s. Over het inzichtelijk maken van risicobeheersing door middel van een dashboard en demonstreren we de mogelijkheden in ITRMBond van Diligent (voorheen Galvanize)Van dagelijkse control uitvoering door middel van questionnaires, tot de resultaten hiervan gevisualiseerd in een storyboard.

* Deze webinar was eerst gepland op donderdag 9 december 2021.

 

>> Dinsdag 8 februari: Process Mining met Process Diamond

Op dinsdag 8 februari van 10:00 tot 11:00 uur verzorgen wij samen met Process Diamond de webinar ‘Process Mining met Process Diamond’. Je hebt waarschijnlijk de term process mining al eens voorbij horen komen, maar wellicht heb je nog geen duidelijk beeld bij wat deze term precies inhoudt, en wat de mogelijkheden zijn van deze techniek. Of je bent je juist meer aan het verdiepen in de verschillende process mining pakketten die op de markt zijn. Tijdens deze webinar geven we een korte introductie over de achtergrond van process mining, welke data je nodig hebt om te kunnen process minen en geven we een demo van de mogelijkheden met Process Diamond

Deze webinar wordt in het Engels verzorgd vanwege de Process Diamond gastsprekers uit Australië.

 

>> Donderdag 17 februari: AuditBond als Audit Management Systeem

Donderdag 17 februari verzorgen wij van 15:00 tot 16:00 uur de webinar AuditBond als Audit Management Systeem.

AuditBond omvat alle facetten die je van een flexibele tool voor auditmanagement verwacht: van planning, risk assessments en fieldwork tot analytics, issue management en reporting. Ontworpen om de efficiëntie te verhogen middels de ingebouwde best practices, automatisering en herhaalbaarheid binnen de gehele audit workflow.

AuditBond stelt het team in staat al hun auditactiviteiten te beheren, vanaf hun pc maar ook onderweg vanaf een telefoon of tablet. AuditBond levert inzicht voor de directie en topmanagers door middel van realtime dashboards en rapportages die letterlijk met één muisklik kunnen worden gegenereerd. AuditBond is een oplossing gebaseerd op het HighBond platform en beschikt over een krachtige data-analyse engine in de vorm van Robotics. Daarmee is het mogelijk om zowel controles als risico-inschattingen op continue basis te monitoren en tijdig inzichten te leveren als input voor strategische veranderingen.

Wil je meer te weten komen en zien van de mogelijkheden met AuditBond (onderdeel van het HighBond software platform van Galvanize)? Schrijf je dan voor deze webinar.

 

>> Dinsdag 15 maart: Efficiënt ISO27001 compliance aantonen

Onze collega’s Jeroen van Dijk en Mark Scheffer verzorgen op dinsdag 15 maart van 15:30 tot 16:30 uur de webinar ‘Efficiënt ISO27001 compliance aantonen‘. Met een ISO27001 certificaat toont een organisatie aan dat het voldoet aan de eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Maar hoe kom je op efficiënte wijze tot het aantonen van ISO27001 compliance? Een Information Security Management System (ISMS) helpt hierbij. Tijdens dit webinar nemen we je mee door de mogelijkheden die HighBond van Diligent (voorheen Galvanize) biedt. We laten onder andere zien hoe HighBond je inzicht geeft in de werking van jouw risicobeheersingsmaatregelen en procesmaatregelen gericht op informatiebeveiliging. En hoe je middels de issue tracker in HighBond overzicht houdt op uitzonderingen en de opvolging hiervan.

 

>> Dinsdag 5 april: Process Mining met Process Diamond

Op dinsdag 5 april van 10:00 tot 11:00 uur verzorgen wij samen met Process Diamond de webinar ‘Process Mining met Process Diamond’. Je hebt waarschijnlijk de term process mining al eens voorbij horen komen, maar wellicht heb je nog geen duidelijk beeld bij wat deze term precies inhoudt, en wat de mogelijkheden zijn van deze techniek. Of je bent je juist meer aan het verdiepen in de verschillende process mining pakketten die op de markt zijn. Tijdens deze webinar geven we een korte introductie over de achtergrond van process mining, welke data je nodig hebt om te kunnen process minen en geven we een demo van de mogelijkheden met Process Diamond

Deze webinar wordt in het Engels verzorgd vanwege de Process Diamond gastsprekers uit Australië.

 

>> Dinsdag 12 april: Slim beheersen van IT-risico’s

Op dinsdag 12 april van 10:00 tot 11:00 uur verzorgen wij de webinar ‘Slim beheersen van IT-risico’sAls je slim je IT-risico’s wilt managen, moet je eerst weten welke IT jij hebt. Denk aan servers, laptops, software, mobiele telefoons etc. Hoe kun je de bijbehorende risico’s beheersen? Welke controls dienen hiervoor te worden uitgevoerd? Tijdens deze webinar vertellen we meer over onze visie op het beheersen van IT-risico’s. Over het inzichtelijk maken van risicobeheersing door middel van een dashboard en demonstreren we de mogelijkheden in ITRMBond van Diligent (voorheen Galvanize)Van dagelijkse control uitvoering door middel van questionnaires, tot de resultaten hiervan gevisualiseerd in een storyboard.

 

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
0 Shares
Share
Tweet
Share